2017-06-10 466 瀏覽
見 openrice褒得咁行,特登搭車去食。叫左腸粉、魚肉燒賣、牛肉球、兩溝。我和朋友兩個人分兩次叫,扮唔識。朋友叫 order先,叫3條腸粉、魚肉燒賣,比錢時比個女人同佢老公講$8腸粉"咋"! order時個女人聽到3條腸粉已經黑面,但黑面都仲識問要唔要飲嘢 xd朋友話唔要! 再黑面! 收錢個肥男人又黑面 xd好似欠左佢哋咁 xdddd論食物,腸粉只是普通腸粉,周街都食到,醬都係普通豬油花生醬、普通幾十蚊一桶嘅甜醬、普通幾十蚊一桶嘅辣醬。特色在特別貴 xdddd魚肉燒賣好雞,好林,有少少腥,唔落辣油唔掂。咁嘅價位 suppose係煙韌嘅燒賣囉!牛肉球唔似牛肉,似豬肉溝粉,都係好林,唔好食。兩溝翅湯冇味、料少,魚肉腥。總括來講,環境大排檔,未至於好污糟,但地下有垃圾,枱面食客食完嘢冇人收。到你食緊佢先來收,收完又唔抹枱。冇冷氣,夏天一定中暑。呢檔嘢好照顧冇牙嘅老人家,因為 d嘢好林。態度搶錢,個個買嘢食都問你要唔要嘢飲,幫親唔過$20就黑面。我係咁! 我朋友都係咁! 唔建議大家專登去食,除非你路過,家人冇牙,而且全部舖頭未開得佢一檔又好肚餓。推薦好腥好林魚肉燒賣,一定要請仇家食。原本比

牛肉球唔似牛肉,似豬肉溝粉,都係好林,唔好食。

兩溝翅湯冇味、料少,魚肉腥。

推薦好腥好林魚肉燒賣,一定要請仇家食。
原本比負評,但 openrice唔比登,我改為全部比5星,再試。
2017-05-11
  • 好腥好林魚肉燒賣