2021-12-08 80 瀏覽
約咗個好耐冇見嘅朋友食生日飯, 由於呢個朋友非常之大食😂, 而我咁啱又想食燒肉, 最終揀咗荃灣呢間安平燒肉, 話說呢間燒肉店一年前一位難求, 難得今日唔使等位, 仲安排咗一個非常闊落大卡位坐🥰, 裝修企理光猛, 由終生日飯諗住食好啲, 我哋叫咗個最貴嘅澳洲和牛吃到飽, 希望食到最高質嘅牛肉🤤. 呢個餐免費贈送一客牛舌芯, 店員還會自動送上台灣街頭小食, 真係好味到爆, 今次我主力淨係叫咗呢個餐先有既2款牛肉(M5澳洲和安格斯牛小排), 貴嘢真係零舍不同, 油脂分布平均, 牛味超濃郁. 必食推介呢度嘅帆立貝和超大隻老虎蝦, 叫咗好多round一定回本🤫. 呢度嘅飲品都非常特別, 自家調配嘅台灣茶, 水果茶, 冬瓜茶, 好少任食嘅餐廳會提供😘.