2023-01-01
講咗總結先:食材- 以火鍋放題黎講,高質。(唔會好似其他火鍋放題咁,第一轉嘅食材ok,但 encore嘅食材就差好遠)環境- 裝修望落係舒服嘅- 座位舒服(但可能因為咁啱未有 4人枱,又無人等緊 6人枱,前面嘅靚女姐姐比咗張 6人枱我地)- 乾淨程度要扣少少分(可能趕住執枱比我地? 地下仲有 d 垃圾)服務- 好好,真係要讚下前面兩位靚女姐姐,我一直企係前面聽到佢地對住唔同客人嘅「特別問題」,都一直好有禮貌咁回答。 其中一位靚女姐姐知道我同行有兩位老人家(大鄉理,第一次食,問下長者優惠嘅問題),就話「其實轉彎有個打卡位,如果無人坐/無人照相,可以叫老人家坐住先。係食得有 d 趕嘅(係 120分鐘,但因為差唔多 9:30pm先入坐,10:30pm 廚房就截單)。咁但係琴晚係元旦ma,比 d 同理心,無問題嘅 。其實我地又唔係要慶祝/倒數先出去食飯,只係出開新都會買嘢,諗住食埋飯先返屋企,但完全唔記得琴晚係完旦,等咗超耐,等到老人家都差 d 訓著 。 不過,入座後見到 d 食材,又覺得值得 。已經係 APP攞定飛,諗住唔洗等咁耐,不過原來係會先入打電話/網上訂咗位嘅顧客先(APP攞飛同wa
食材
- 裝修望落係舒服嘅
已經係 APP攞定飛,諗住唔洗等咁耐,不過原來係會先入打電話/網上訂咗位嘅顧客先(APP攞飛同walk-in計,大鄉里第一次黎食 🤣)以為到咗 83號,好快到 87號,8:20pm左右就係果度等,點知最後等到 9:24pm先入得 🥲