牛気作為連鎖任食邊爐餐廳 食物質素係非常高 而且經常會有不同主題 令人好有新鮮感 之前試過大閘蟹主題 今次係日韓主題 自助區就多左好多韓式泡菜呀 人參雞湯呀 炸雞等等 聽講遲啲仲有蜂蜜牛油雪糕 而且今次lv4套餐仲每人送一隻醬油鮑魚 lv5套餐仲係任食醬油鮑魚😯Lv4套餐($348)🥩牛牛Lv4嘅牛牛有srf牛同埋黑安格斯 各有特色 而我比較鍾意大大塊食口感嘅srf 黑安格斯係比較細同薄但香嘅 srf就比較厚同大塊 值得一讚係肉嘅質素唔會越叫越跌 反而越黎越靚 啲srf紋一次靚過一次 有質素🤓🤓🦞海鮮牛気嘅海鮮都好厲害!有齊鮑魚帶子 仲有大大隻蝦同埋滑 最搞笑係有三文魚刺身!超鍾意刺身嘅我打邊爐仲有刺身食係大滿足的😽😽🍳熟食區雖然唔係行街 但牛気自助區真係好好行 熟食方面有關東煮 仲有啲牛肉可以自己整牛丼都仲得 加埋今期嘅韓式炒年糕同人參雞湯 超豐富!🥗配料菜方面都好出色 有本地農耕菜 好多種類 基本丸全部都有 泡菜餃等等 仲可以落單叫蝦滑😯最重要係 蛋係任拎的 平時壽喜燒湯底先會有一隻蛋 對於愛蛋汁嘅我 可以不停用牛肉沾蛋汁食係好吸引!!!🍡甜品甜品超多選擇!!除左雪糕之外仲有大福泡

Lv4套餐($348)

🥩牛牛

甜品超多選擇!!除左雪糕之外
仲有大福泡芙呢啲例牌野
最癲係有豆腐花
仲可以落單叫楊枝金露 同埋係有得拎新鮮出爐嘅芝士撻!!🙀🙀

基本上而家我都係一班人食飯先食任食 如果要食任食 牛気係好值得推介!!