2021-02-02 907 瀏覽
銅鑼灣午餐系列!只要你揀啱嘢食,其實佢唔難食😅龍門雖然退出黃圈,但都唔係藍,可以間中食下😬·✨3.6特濃牛乳芝士玉子燒常餐 $50簡單來講,就係常餐!但我想話佢係超有誠意嘅常餐!~唔係就咁火腿炒蛋/奄列,而係有好足料嘅黑松露雜菌芝士玉子燒,有菇菌包係入面,黑松露味就食唔太出啦,而玉子燒就唔係我想像中個回事,係奄列嘅樣,常餐嚟講好合理呀😆~吞拿魚芝士玉子燒都好正,吞拿魚係吞拿魚罐頭醬個種,份量好多,再加埋芝士,幾正🤤~辣肉醬芝士玉子燒應該係呢幾款比較普通嘅,份量唔多,亦都唔辣😬芝士都唔多~多士唔係就咁搽牛油就算,而可以揀煉奶/花生醬/果醬,我諗緊之際侍應姐姐話奶醬多啦,食落又ok喎🤤(跟住之後次次都叫奶醬多🤤)~叉燒意粉就大同小異,都係啲偏瘦嘅叉燒·✨咖喱汁魚柳焗意粉 $62賣相唔差,魚柳都大塊,開頭食落都唔錯,之後食到中段就開始唔夠汁撈了,啲汁係哂魚柳上面同埋索哂汁,而魚柳遮住嘅意粉就冇汁🙈所以食食下幾dry食唔哂🙈·🌟成日出story嘅龍門終於出post啦,以同區嚟講,常餐都係$50左右,但冇一間常餐嘅蛋同多士係有包餡嘅對比下,龍門常餐顯得格外有誠意👍🏻
✨3.6特濃牛乳芝士玉子燒常餐 $50
簡單來講,就係常餐!但我想話佢係超有誠意嘅常餐!
~唔係就咁火腿炒蛋/奄列,而係有好足料嘅
~叉燒意粉就大同小異,都係啲偏瘦嘅叉燒
✨咖喱汁魚柳焗意粉 $62