2023-07-23
相比傳統辣味雞煲 我更愛芝士🧀️一講芝士雞煲 第一時間一定諗起米走雞 太子/銅鑼灣/觀塘都有分店🐓ꕥ 黃金芝士雞煲🐤有兩個size 我哋呢個係普通size 兩個人食絕對夠晒🥢一上枱見到大量金黃芝士已經流口水 仲大量雞件啖啖肉 同芝士係絕配 好滿足☺️食完雞煲就到打邊爐 呢度嘅火鍋配料都可以揀半份 正👍🏻兩個人都可以叫多啲唔同野嚟試ꕥ 哈哈蝦中寶蝦滑煙韌彈牙 中間有好多蝦肉🦐仲留有鮮味 加埋面頭嘅蟹籽 口感豐富ꕥ 霜降Prime牛板腱都係叫咗細份 雪花勁靚❄️肉質好軟稔 而且牛味好突出 唔洗其他醬汁都OKꕥ 手打M5和牛丸ꕥ M5和牛餃因為朋友都好愛食牛 所以和牛系列都叫咗兩款🐂自家手打牛丸 好大粒 質地好實在 真材實料用料足 而餃子都係好大隻 和牛饀勁飽滿ꕥ蘿蔔我鐘意煮耐啲 稔稔地最好食😋而呢度嘅蘿蔔切成條狀 就算稔都唔會無晒口感另外仲有午餐肉同稻庭烏冬😆食到勁飽
ꕥ 黃金芝士雞煲
ꕥ 哈哈蝦中寶