2008-12-16 2 瀏覽
今日同老公唔係專程黎試呢度d咩招牌菜,而係咁啱係呢頭就是但搵間野醫肚啫! 7:30黎度無人等,入面仲有一張6人枱,兩張4人枱無人坐,不過佢地都要我地坐吧枱或搭枱,結果我地揀左吧枱,地方非常窄,唔好坐,我地叫左豬骨湯豚肉手打烏冬~湯底一d豬骨味都無,有d試打完邊爐個d湯底一樣,好咸,豚肉得兩件,烏冬份量非常少沙嗲肥牛烏冬~沙嗲味都幾濃麵既價錢都算正常,不過咁既質數就唔太值,小食都算平,不過我地無叫,本來都想叫小食,不過試左個烏冬之後都唔想叫嘞,門口仲有人派優惠卷,只要係食手打烏冬就有汽水送,不過我想話佢地d服務真係麻麻地,個女侍應每次幫我隔離加水都撞到我,但係每次佢地若無其事,仲有個奇景既係,我都係第一次食麵有人唔係比膠' 跟' 而係比瓷既'跟',咁咪熱死人!當然我地自己要求換喇! 我地8:10走既時候仲有枱無人坐就顯而易見,又唔見萬豚屋無人等,一定有理由既!
沙嗲肥牛烏冬~沙嗲味都幾濃