2012-09-25
同朋友都係路痴 搵左好耐先搵到依間Burgeroom到步個陣已經差唔多10點所以唔洗等位!點左個Portobello Chicken Burger, 朋友點左The Club仲點左個Melted Cheese Twister Fries 同2支果汁果汁! 奇怪漢堡包唔係配汽水而係有好多款唔同既大支果汁選擇飲落又幾岩送漢堡包 而且大大支夠哂送個咁大既漢堡包呀! Melted Cheese Twister Fries呢個超級推介! 芝士味好濃, 佢d芝士醬多到個盒底仲有一層厚厚痴住芝士愛好者一定要試下! 但2個人就食到有d濟Portobello Chicken Burger塊雞扒好大塊 拎起咁大個漢堡包咬感覺好爽但係雞扒就有少少乾 其他配料都好正The Club因為朋友話好肚餓 所以點左個睇落去最大既包估唔到呢個包係用碟上 真係好大個 有2塊超級厚既漢堡扒中間有隻蛋 但呢個用碟上既方法就令到個包無咁滋味隻蛋都唔知應該分開食定同個包一齊食仲比埋刀叉你 根本就好似食緊普通西餐咁 bad!
到步個陣已經差唔多10點
所以唔洗等位!
飲落又幾岩送漢堡包 而且大大支夠哂送個咁大既漢堡包呀!
芝士愛好者一定要試下! 但2個人就食到有d濟
塊雞扒好大塊 拎起咁大個漢堡包咬感覺好爽
但係雞扒就有少少乾 其他配料都好正
因為朋友話好肚餓 所以點左個睇落去最大既包
估唔到呢個包係用碟上 真係好大個 有2塊超級厚既漢堡扒
中間有隻蛋 但呢個用碟上既方法就令到個包無咁滋味
隻蛋都唔知應該分開食定同個包一齊食
仲比埋刀叉你 根本就好似食緊普通西餐咁 bad!
題外話/補充資料:
其他用餐以外的補充資料、著數用餐優惠、菜式參考資料甚至飯後有感而發不吐不快?請將食評以外的「題外話/補充資料」放在這裡。