2019-09-13
🇭🇰韓燒好去處 全香港周圍都有韓國燒烤 要搵一間好食嘅真係唔容易🙋🏻♂️ 今日就帶大家食一間正宗既韓國燒烤 大部份侍應都係韓國人 你係要同佢哋講英文或者韓文😂 入咗去嗰時真係好似去咗韓國咁😂 而且服務員雖然溝通唔到 但都會好主動又幫你燒 好似韓國嗰啲一樣😏😂😂寫下寫下都搞到我好想去韓國旅行😂佢哋近排有個套餐 係比血管好似水喉咁粗嘅人食(我) 因為係有八種唔同味道嘅五花肉食😂八種分別係蒜蓉,人蔘,黑椒,咖喱,香草,大醬,辣椒醬,日式燒汁 等等😂-八色五花肉($538)咁多款入邊最鍾意係 辣椒醬同香草 兩樣既味道都好濃厚😂本身個味已經好夠 唔需要點額外嘅醬汁 包埋生菜食已經好正😂 但係記住要慳住食啊 食晒再添就要$10 一個😂😂😂而且佢仲有一個細心之處 就係俾咗一舊肥膏你開爐 咁就唔會有機會癡底😂總結來說 正宗韓燒 服務態度又好🙋🏻♂️
寫下寫下都搞到我好想去韓國旅行😂
八色五花肉($538)
咁多款入邊最鍾意係 辣椒醬同香草 兩樣既味道都好濃厚😂
總結來說 正宗韓燒 服務態度又好🙋🏻♂️