之前幾次去Outdark都大排長龍,今次未夠六點就到成功爭取最後一張台~ Lucky~ Order左邪惡嘅芝士豬肋骨,一大盤沾滿韓式BBQ醬嘅濃味豬肋骨同有差唔多半板嘅粟米水牛車打芝士外,鐵板上仲拌有kimchi、韓國雞蛋卷、紫菜飯同燒箥蘿。睇住店員係你面前將芝士同豬肋骨mix埋,跟住一路食一路有芝士拉絲,邪惡得嚟有著無名嘅快感,非常治癒!豬肋骨分量多而且肉質豐厚,紫菜飯都係大愛!萬眾期待嘅香蒜蜜糖炸雞(半份)嚟啦~ 最鍾意佢搭配粗薯條、薯角同薯格,滿足饞嘴嘅我~ 除左炸雞皮薄juicy香嫩之外,香蒜蜜糖醬都係我每次去Outdark都要翻兜嘅原因,真心高質!原味Makgeoli 酒精濃度唔高甜甜地好易入口,碎冰有D多難免越飲越淡,但keep住幾冰凍所以配炸雞同濃味豬肋骨係爽嘅~每次到訪Outdark總會令人滿載而歸,食物又keep到高水準,抵佢長期人氣高企!Menu-

芝士豬肋骨

香蒜蜜糖炸雞(半份)

Makgeoli

Menu-

芝士豬肋骨
香蒜蜜糖炸雞(半份)
  • 香蒜蜜糖炸雞