2021-12-11 171 瀏覽
午飯時段尖沙咀都幾多人,喺厚福街附近梗係去H8搵食啦,一俾太座揀就9成係食韓式,咁就揀咗呢間outdark,好在我地接近兩點先上去,最旺一段時間都剛剛過咗,可以即刻有位!“炒年糕”連埋個爐一齊上炸魷魚和海鮮原件炸魷魚,炸得剛剛好好,脆到爆 ,仲有服務員即場為你剪開, 唔使食得咁狼狽,裡面仲有蜆、火腿、紅椒、青椒、冬菇、蝦、泡菜同金菇 ,用辣椒醬炒,份外惹味!粟米水牛車打芝士伴喺爐邊,慢慢煮熱,想要乜嘢濃度自己話事,芝士味香濃粟米好甜!紫菜飯調味較得唔錯,淡淡紫菜芝麻香味,配埋醬汁好正!爐邊仲有香甜菠蘿粒同埋香炒泡菜小吃!“炸醬麵”太座幾乎食韓國菜必點嘅食物,大大碗裏邊仲有鵪鶉蛋、豬肉、椰菜絲,炸醬麵味汁香濃帶少少鹹,配埋黃瓜食,味道真係幾好!“BlueberrySmoothie”酸酸甜甜嘅一杯飲品,好開胃,唔錯!
“炒年糕”連埋個爐一齊上
炸魷魚和海鮮