2022-03-23 33 瀏覽
📍 阿里郎熱狗棒 平時小編超級鍾意睇韓劇😜 成日都比韓劇入邊嘅熱狗棒吸引!覺得好好味😋而旺角有一間由韓國人主理嘅熱狗棒專賣店 小編bookmarked 左好耐🥺 上星期經過就即刻買黎食!-S2 任意熱狗4個套餐 $120呢個套餐都幾抵食😋 可以任意揀四款熱狗棒😍小編就揀左薯條鴛鴦芝腸、雙重芝士拉絲、芝薯拉絲同鴛鴦芝腸🌭四款入面小編最鍾意薯條鴛鴦芝腸!因為可以食到薯仔粒、芝士同腸仔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 三款都食齊如果咁鍾意食芝士嘅話 小編推介雙重芝士😈熱狗棒咬落去外脆內軟 仲好濃芝士味🧀 拉絲效果💯烤牛肉餅便當 $58呢款便當係佢哋新出🥰 $58除咗有烤牛肉餅之外 仲有年糕、魚糕、蛋絲同埋配菜❤️呢個便當都幾抵食🤭 烤牛肉餅雖然唔係好大塊但都厚身同juicy(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)年糕食落辣辣地 好煙韌😜年糕香腸串 $20有滿滿嘅醬料係上面(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 年糕外面有少少脆食落去都好煙韌 香腸都好脆口好滿足😍
📍 阿里郎熱狗棒
S2 任意熱狗4個套餐 $120
呢個套餐都幾抵食😋 可以任意揀四款熱狗棒😍
小編就揀左薯條鴛鴦芝腸、雙重芝士拉絲、芝薯拉絲同鴛鴦芝腸🌭
如果咁鍾意食芝士嘅話 小編推介雙重芝士😈
熱狗棒咬落去外脆內軟 仲好濃芝士味🧀 拉絲效果💯