The Market

2020-06-16 3088 瀏覽
今次係第二次幫襯啦 都係中午既自助餐不過都早成個月前先book 到台😓明白既 之前冇折個時已經難book 難得仲繼續有折 今次再去試下甜品見佢網站寫係椰子去到主題都一半仲係榴連一去到直接標去凍盤海鮮長腳蟹一路都keep住refill 好新鮮 肉質鮮美大蟹鉗 啖啖肉 正 都唔洗點剝殼 酒店預先整爛左個個位 一扯出黎就成大舊蟹鉗肉蜆 青口都係新鮮彈牙👍🏻燒牛扒 大推 好juicy 好有牛味唔鞋口 燒到岩岩好 已encore 三塊 唔少得個部 Godiva 自助雪糕機回本之作不過真係好食的 超濃朱古力味 好滑 想食多杯 真係冇quota 最後甜品結尾 同行朋友就擦榴連甜品 佢地讚不絕口 不過我係完全唔好榴連就試其他甜品非常出色 真係好好食 全部都掃哂 唔係每樣試一啖係好食到清哂 今次個甜品主題椰子雪糕 食落去啖啖椰子肉同香味 👍🏻(另外係有榴連雪糕, 友人們都係一樣評價)中午野食唔算話係好多但係每樣野食都整得出色好食既 非常難得唔怪得平日都係咁旺場同難book
今次係第二次幫襯啦
都係中午既自助餐