2022-01-30 422 瀏覽
新餐廳location tag都未有👋好耐冇食過咁好食嘅雞😍由圍板一路等終於等到開 食兩次lunch都超好食!新開已經好多客 好彩裝修舒適 仲有兩層😆🍗頭抽醬油雞 配蔥油撈麵及客家黃酒雞湯💰HKD87(Rating:8/10)未食望到已經流口水 靚到好似超高級中菜廳咁🤣雞每塊大大嚿 啖啖肉仲要超滑 雞皮頭抽味最濃 就好似食好味嘅瑞士雞翼汁😋揀咗配蔥油撈麵 成 件事真係好邪惡 油膩但又好想食 不過麵嚟講 覺得上次叫海南雞麵個麵(湯上海麵/新竹米粉)好食啲 比較入味 呢款可能配飯會更好!仲有碗雞湯 超濃超好飲 有蟲草花同酒香 鍾意藥膳口味嘅記住要試😙🍗頭抽醬油雞 配飯及客家黃酒雞湯💰HKD82小夥伴的 偷嚟影相😌又係好靚同埋碗飯好似進步咗 望落多咗油香 呢堆圖幾乎冇執過 起碼saturation冇郁過 調低少少warmth only 所以真·未食先大飽眼福😎

🍗頭抽醬油雞 配飯及客家黃酒雞湯💰HKD82
頭抽醬油雞 配飯及客家黃酒雞湯