2019-07-30
朋友生日,自己早咗到,所以order杯white sangria飲住等,香港好少有得飲white sangria,通常都係red sangria, 味道唔錯,朋友後來ordered咗red sangria, 佢覺得酒味太勁。我哋ordered咗tasting menu,我要牛肉他他做前菜,味道不過不失朋友唔食牛,所以點咗”sea garden” -Japanese sashimi, 賣相很好Pasta session, 本來點咗海膽,點知佢哋冇,但我哋唔想食tortelloni,佢畀我哋轉咗意大利雲呑,幾好味!主菜我要咗乳鴿,但好一般,有啲靭,朋友要嘅black cod risotto好食啲本來已到甜品,但我哋唔夠飽,另外加咗個avocado crab cake, 味道ok!最後甜品要咗lemon tart! 都係okOverall, 裝修幾靚,服務好,食物味道正常
最後甜品要咗lemon tart! 都係ok
Overall, 裝修幾靚,服務好,食物味道正常