2020-11-29
成日去荃灣行街,經過呢間CAFE無數次,而且見到網上好多好評,終於黎食左,環境潔淨舒服,仲坐到近玻璃位置,影日光相真係無敵靚,星期六既早餐時段CAFE都幾多人,如果大家想怕難搵位,平日黎會比較好D!以下係詳細食評【青醬雞扒沙律】強烈推薦!呢一款既青醬雞扒沙律,減肥人士又多一樣選擇啦!雞扒係以慢煮烹調,食落仲好嫩口,完成無鞋拾拾感覺,而且淡淡既青醬好香,味道岩岩好,又唔會太過濃味同死咸,好岩我口味!重點佢份量真係超多,一個人真係食唔晒,而且沙律都唔少,仲配左新鮮蕃茄仔同醃製蕃茄仔,醬汁係黑醋加上欖欖油,食落去好FRESH~好開胃!呢款超級推介~~]【美國牛肉洋蔥青椒磨菇三文治】又係份量勁多又大大碟既Panini ,一個女仔真心覺得食唔晒,除左沙律,佢連入邊d肥牛都係爆多,而且仲有洋蔥、青椒絲等等配菜,口感都幾豐富,呢個真係要襯熱食,如果唔係個皮就唔脆嫁啦!以$79黎講,算唔錯~【香煎虎蝦配蘆筍辣蕃茄汁意粉】虎蝦大大隻,爽口啖啖肉,蕃茄醬汁口味屬於偏甜少酸個種,再配埋露荀成個感覺好似好健康好低卡,而且好彩露荀無渣,如果唔係我一定反白眼~整體都okay既!【鮮奶咖啡 +蜜檸梳打】鮮奶咖啡朋友
【青醬雞扒沙律】
【美國牛肉洋蔥青椒磨菇三文治】
【香煎虎蝦配蘆筍辣蕃茄汁意粉】
【鮮奶咖啡 +蜜檸梳打】
鮮奶咖啡朋友叫~佢話唔錯好鍾意!!!
而我叫既梳打甜甜酸酸都好飲~~推介