2022-10-05
依間用露營主題嘅燒肉真係好打卡😆亦都係因為咁所以吸引咗我嚟😝可以嘆住冷氣咁露營真係好爽 又唔使買咁多Gear🤣黑醋冰蕃茄沙律$28 呢個真係必點 原隻去皮蕃茄🍅 好甜 加埋沙律菜、洋蔥 食落好清新✨完全可以中和返燒肉既油膩 全牛特選拼盤$458 有雪花牛小排、牛肋肉、牛胸腹、薄切香蔥牛舌、牛三筋 份量好多👍🏻每款都有四塊 牛三筋就得2塊 因為比較大塊 岩哂兩人點 牛胸腹好有驚喜 好淋 好滑🥺油脂感又夠 個人嚟講最中意❤️牛舌係比起平時食嘅仲特別肥啲 但都係一樣咁爽口! 厚燒豚腩肉 - 柚子胡椒 $168份量十足超大塊超厚 不過個調味就唔算太出 燒豬腩肉唔使講 好正但係都好邪惡😂 包菜/餸飯都一流😋月見醬燒飯團$38 🍘我覺得呢個都係必點🥺‼️飯團外面燒得好焦脆 入面口感軟糯 應該係用左糯米 個蛋黃蛋味濃郁 個醬油調味又啱啱好🤤 配燒肉食係一流❤️‼️舖頭由裝修到餐具都一一還原左露營嘅特色 感覺真係好似去咗一個快閃露營️咁⛺ 座位闊落 坐得幾舒服 我覺得同牛角質素差唔多 以後又多一個食燒肉既選擇啦☺️
黑醋冰蕃茄沙律$28
全牛特選拼盤$458