2019-02-11
依間酒店自助餐非常之出名,今次同屋企人慕名而來,嘗試一下午餐自助餐喺平日嘅下午已經非常之多人,好彩酒店座位擺得不太逼,枱與枱之間都有一段距離,唔會好似望到或者接觸到隔離嗰台咁呢度呢間最出名一定係佢啲熱嘢,可惜嘅係,啲人係搶嘢食,好快一大碟花膠已經冇晒,無諗過食嘢嘅人質素竟然係咁樣。。😅就算員工盡量咁上菜,好多時出到去好多碟都係空嘅,以呢個價錢來講,我個人認為不值得熱食方便佢個花膠做得幾好,不過食物種類真係好少好少,加埋都唔知夠唔夠十幾碟。。如果斯文嘅人黎食,我諗要行多好多好多轉先食到你想食嘅嘢個意粉我影完相之後坐低再出返嚟已經拎唔到。。。😅所以依一間我try 一次就算因為價錢絕對不便宜,然而個價錢睇其他酒店可以慢慢食同冇人搶嘢食。不過值得一讚嘅係員工非常之勤力,收點浸水速度非常之快,見到有客人需要影相,都9秒9幫手,二一點非常之值得讚許!