2016-03-29
7佰幾如果係咁,好難有下次 !冷盤。主打龍蝦,感覺雪味很重。長腳蟹可以。刺生。帶子唔新鮮,其它一般。特別菜式。魚子醬多士。唔錯。鵝肝。一件都食唔曬。蟹粥。好味,但都好口喝。海南雞飯。味覺唔錯,但飯就好乾。龍蝦湯。不太濃,龍蝦味唔重。熱葷。款色唔多,好單調,兩碟已經重複。只有甜品係出色。如果喜歡榴槤就好,有貓山王系裂。雪糕係名牌,但甜得好可怕。小杯布甸,奶凍,味道恰到好處。服務。酒店應該係高級侍應,年輕有拍力,但經驗唔夠,好多小動作,盡在眼中。有經驗的無帶頭作用,睇唔到酒店應有水平。負責食物的㕑師/侍應負責刺生的最差,刺生必須以衛生為大前提,但今天負責的就,態度差,帶子一早切定,刺生温度不足,好似暖食,可怕。環境。只能夠覺得係西餐廳,絕不能係酒店環境。總結。如果呢個價錢,真的算好差,大家 評語係需要訂幾個月,但我今次今日只係兩日前後備,已經有枱,今日一見,只有約7成枱有人食,3成係吉枱,所以如果繼續係咁經營,好難會有人返食,利申。不是打手,只係今日第一次試的消費者,相比其它,呢個價真係唔值,希望可以改善。首次的食客。
冷盤。
主打龍蝦,感覺雪味很重。
長腳蟹可以。
刺生。帶子唔新鮮,其它一般。
特別菜式。
魚子醬多士。唔錯。
鵝肝。一件都食唔曬。
蟹粥。好味,但都好口喝。
海南雞飯。味覺唔錯,但飯就好乾。
龍蝦湯。不太濃,龍蝦味唔重。
熱葷。
款色唔多,好單調,兩碟已經重複。
只有甜品係出色。
如果喜歡榴槤就好,有貓山王系裂。
雪糕係名牌,但甜得好可怕。
小杯布甸,奶凍,味道恰到好處。
服務。
酒店應該係高級侍應,年輕有拍力,
但經驗唔夠,好多小動作,盡在眼中。
有經驗的無帶頭作用,睇唔到酒店應有水平。
負責食物的㕑師/侍應
環境。
只能夠覺得係西餐廳,絕不能係酒店環境。
首次的食客。