2020-09-17 851 瀏覽
每年生日都打風落雨,今日仲要黃色暴雨警告,邊到都去唔到,就早早地食晚餐。老公係經openrice book既,剩係係remark講左係生日晚餐。我地叫左一杯招牌水果菜,一個小食,一個main course,同一個甜品馬介休炸薯波❤️ (有六粒)好少食馬介休既食物,好特別,好新鮮。低溫岩鹽烤穀飼安格司肉眼牛扒❤️我地叫左5成熟,塊扒超級Juice,D筋都唔會咬唔到,而且配菜都超多。薯條食到係有甜味😍 而且D蔬菜係真係好食,唔會係出面個D白恰又熟唔透好難食個D。流心軟芝士麻糬厚鬆餅❤️無諗過餐廳會係碟上面寫Happy Birthday俾我,見到既時候好surprise 好感動,而且仲送左個小甜品俾我地,好開心。開頭擔心咁大個鬆餅食唔晒,但一食落去個蛋香味勁濃,勁鬆軟,一口氣食左半個,而且仲係流心!本來因爲無得點出去慶祝唔開心,但餐廳為我送上呢份小驚喜,即刻開心返晒,而且餐廳食物真係好好食,職員又Nice,好細心

馬介休炸薯波❤️ (有六粒)
好少食馬介休既食物,好特別,好新鮮。
馬介休炸薯波

低溫岩鹽烤穀飼安格司肉眼牛扒❤️