2019-08-11 792 瀏覽
朋友係雞翼控,所以今日同佢出開黎銅鑼灣就帶佢黎朝聖!!好耐之前由另一位朋友帶過我去黃埔總店食,當時都好驚喜呢間既雞翼可以整得咁出色~~~而今次由我帶朋友一齊黎試銅記分店,都好期待質素係咪一樣咁高呢xppp我地揀左嗌HKd$118個一set:可揀三款口味既雞翼,每款四隻,再另加一杯drinkssss本身好想試06個款韓式蟹皇蟹籽oppa架,但去到已經賣晒!!!!最後我地就揀左人氣no.1既“玫瑰蜜糖”、“港式檸茶”同“咸蛋黃”呢三款口味,而飲品就要左杯“士多啤梨蕃石榴乳酸”~~帶手套用手食雞翼就特別覺得爽!!!d雞翼話咁快就搞掂啦=]]]]每隻雞翼都係大碼size,每隻都係皮脆肉嫩架!!!!!! 玫瑰蜜糖超香甜,玫瑰味天然,平日唔好花香食物既我都接收到,仲覺得好正添♥♥♥咸蛋黃呢款就一定係邪恶首選,面層係沙沙蛋黃既質感,咸香惹味!!而檸茶味道都唔錯,相比之下就無咁出眾xpp杯特飲都ok,清清甜甜咁都幾解渴~~
朋友係雞翼控,所以今日同佢出開黎銅鑼灣就帶佢黎朝聖!!

帶手套用手食雞翼就特別覺得爽!!!

d雞翼話咁快就搞掂啦=]]]]

每隻雞翼都係大碼size,每隻都係皮脆肉嫩架!!!!!!

而檸茶味道都唔錯,相比之下就無咁出眾xpp

杯特飲都ok,清清甜甜咁都幾解渴~~

下午茶