2023-02-27 69 瀏覽
雞翼控必食!🐰同朋友叫左$128套餐,可以揀3款口味既雞翼再加一杯飲品。全部雞翼都係即叫即炸即整,夠晒熱騰騰。🥕南蠻他他雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🐰同朋友一致認為依款最正既原因係個醬汁好有驚喜!深色既鹹鹹地,白色既酸酸地又甜甜地,重點又夠杰身可以完美地痴實雞翼,醬汁真係好開胃又可以解到炸雞翼既油膩感!🥕文青風玫瑰雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️☆好有玫瑰香,完全係玫瑰蜜糖既感覺,係玫瑰蜜糖雞翼呀~🥕鹹檸七雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️☆食落又真係幾有鹹檸七既感覺,表面再加左糖就會有甜甜地,感覺幾特別。🥕Zero可樂======詳情======雞翼山 (T.O.P This is Our Place)旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖👣旺角站B3出口行1分鐘================#香港美食指南  #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相機食先 #吃貨 #吃貨日常 #RR吃貨 #美食 #香港美食 #旺角好去處 #旺角美食 #RR旺角  #RR小食  #小食 #雞翼 #雞翼控 #南蠻他他 #南蠻他他雞翼 #文青風玫瑰雞翼 #玫瑰 #鹹檸七雞翼 #鹹檸七 #旺角 #雞翼山
雞翼控必食!

🥕南蠻他他雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥕文青風玫瑰雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️☆
好有玫瑰香,完全係玫瑰蜜糖既感覺,係玫瑰蜜糖雞翼呀~

文青風玫瑰雞翼

🥕鹹檸七雞翼⭐️⭐️⭐️⭐️☆

🥕Zero可樂

======詳情======
雞翼山 (T.O.P This is Our Place)
旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖
👣旺角站B3出口行1分鐘