2022-07-05 66 瀏覽
#隱世平民價KidsFriendly餐廳考試前同仔仔鬆一鬆,去間有得玩有得食嘅餐廳Happy吓先❣️呢間隱世平民價Kids Friendly餐廳,入到去環境氣氛都好好,播住輕鬆愉快音樂,落地玻璃仲可以望到出面街外怡人景色。店員招呼周到,有禮地推介今日精選午餐,價錢又幾大衆化由$58-$96有六款選擇。另有仲有兩款包埋軟雪糕🍦嘅兒童餐供應,小朋友啱晒!呢間餐廳Kids Friendly🪀🎯🥌✅️Play Area任玩✅️免費借玩Boardgames ✅️大量圖書,漫畫免費借閱✅️餐廳有多部電視,播放電影預告✅️免費供應填色紙及顏色筆✅️餐廳門外放咗幾隻可愛🦜🍽肚仔餓都係食嘢先🍽我哋叫咗,日式野菜豚肉飯$60 及 鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜 $88🥘日式野菜豚肉飯🥢一上檯陣陣香味已經令人流晒口水。🥢野菜、豚肉、洋蔥連埋雜菇炒得超香。🥢飯配埋醬汁特別惹味,令人一口一口咁食停唔到口。🍳鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜🥢下午來個豐富午餐,午餐都有得食鐵板据扒真係少有。🥢熱辣辣上檯,即時淋上黑椒汁,趁熱食呢塊份量十足嘅厚切肉眼扒,又淋又juicy!🥢配菜有脆香薯條、西蘭花,紅蘿蔔,夠晒豐富。餐飲:🍹紫色維羅納(提子梳打)嘩嘩
#隱世平民價KidsFriendly餐廳

呢間餐廳Kids Friendly🪀🎯🥌

✅️Play Area任玩
✅️免費借玩Boardgames
✅️大量圖書,漫畫免費借閱
✅️餐廳有多部電視,播放電影預告
✅️免費供應填色紙及顏色筆
✅️餐廳門外放咗幾隻可愛🦜

🍽肚仔餓都係食嘢先🍽

🥘日式野菜豚肉飯

🥢一上檯陣陣香味已經令人流晒口水。
🥢野菜、豚肉、洋蔥連埋雜菇炒得超香。
🥢飯配埋醬汁特別惹味,令人一口一口咁食停唔到口。

🍳鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜

🥢下午來個豐富午餐,午餐都有得食鐵板据扒真係少有。
🥢配菜有脆香薯條、西蘭花,紅蘿蔔,夠晒豐富。

餐飲:

🍹紫色維羅納(提子梳打)
嘩嘩嘩!飲品好大杯,最驚喜嘅係飲品配埋雲尼拿軟雪糕架😋 味道唔會太甜,夏天飲啱晒。

🥤凍朱古力
最愛凍朱上面有Cream,成杯飲品即刻覺得更完美。

食完剛好下午茶時間,睇睇menu發現呢度下午茶都相當抵食幾十蚊有交易,下次要再嚟幫襯!