2023-10-26 689 瀏覽
捐窿捐罅搵好西食!😋😋👍🏻搵到呢間位於元朗唔起眼嘅西餐廳🍴但啲野食真係不得了!極度出色!!!首先先讚嘅係新鮮炸嘅薯條可以無限地refill🤣😋😋但食一桶,已經好夠,勁足料!醬料分別有黑松露沙律醬同經典茄汁,黑松露醬加分👍🏻👍🏻👍🏻🥰前菜叫左焦糖蘋果鵝肝多士🤤🤤蘋果酸酸甜甜夾住肥嘟嘟肥美嘅鵝肝,絕配!一啲都唔油膩👍🏻👍🏻超級讚!!!份鵝肝真係好加分!超級勁厚身😋👍🏻另外,主菜方面叫左個龍蝦汁大蝦意大利飯,呢個飯比起出邊嘅意大利飯冇咁生,啲飯嘅質地冇其他出面餐廳食嘅咁硬!啲龍蝦汁都好濃,但出奇地又唔會覺得鹹!調味調得好出色!!啲大蝦都好多,一個飯入面有5隻蝦🤣🤣好掂!!!西冷扒,叫左5成熟,真係5成😋😋而且啲肉汁鎖得好好!每一啖都係好juicy,啲網燒紋勁靚,切開塊扒,眼見啲肉好粉嫩🫶🏻🥰👍🏻👍🏻勁!好!食!!!!啲配菜都好多🤣有炸蕃薯條,勁甜!有燒車厘茄,亦都好甜!仲有配埋豆角嘅物體,都好淋甜!
捐窿捐罅搵好西食!😋😋👍🏻
搵到呢間位於元朗唔起眼嘅西餐廳🍴
但啲野食真係不得了!極度出色!!!
首先先讚嘅係新鮮炸嘅薯條可以無限地refill🤣😋😋
2023-10-22