其實真係好少打食評,除非真係難食到我要出手,專登走黎食,湯底冇特別,個面冇特別,啲款扮特別,餃子唔好食,我屋企樓下應該好食啲,雞泡魚干係濕既,蟹肉薯餅有蟹肉,有興趣嘅朋友可以自己親身嚟試吓,btw,2個人買單大概$500,wt the hell did I just eat , we spent around $500 for tasteless noodles , 我諗米芝蓮評審應該係成世都未去過日本,凡係去過日本食過任何一間拉麵嘅香港人,評分標準都應該會高過佢, as a big fan of Japanese Ramen, what a big disappointment
  • Nothing  I  can  recommend