今日我plan好左同男友下晝去試下,呢度d人講話好食,而我又鍾情叻沙,十二點幾就到左~唔知係咪岩岩開門既關係,我一檯客only~咁我地自己揀位坐,order野都好快黎~海南雞飯︰都ok喇,唔係話「嘩」一聲果d~ 不過d雞幾滑,冇乜特別~叻沙︰好白既椰味,好大碗,但係d味唔夠濃,有d失望~串燒(雞+牛+豬)︰佢既醬我食到係花生味同埋甜味,夾埋d串燒 就唔係個個人都接受到~本身都冇bad comment,但我最後幾啖米粉食緊時,個waitress 已經望一望我地,咁我都知道人多,我地都唔係諗住坐得耐,唔想阻人做生意~ 岩岩食左最後一啖,佢知道我食哂,岩岩放低筷子想飲啖茶,佢即刻將我地既碟收哂,我呢個時候已經有d呆左~ 算喇~ 點知飲完杯茶想抹下嘴,佢連杯都收埋!!!我要強調,整個過程,佢一個字都冇講過,咁係咪算冇禮貌先!好火囉!我一定唔會再去!

唔知係咪岩岩開門既關係,我一檯客only~
咁我地自己揀位坐,order野都好快黎~

叻沙︰好白既椰味,好大碗,但係d味唔夠濃,有d失望~

我要強調,整個過程,佢一個字都冇講過,咁係咪算冇禮貌先

好火囉!我一定唔會再去!
2009-06-12