2011-12-07 81 瀏覽
我地樂團委員開會, 要搵一個交通方便, 寧靜, 好食又坐得耐的落腳點.所以我就上OPENRICE搵到TC2喇!BOOK左平日七點半, 有朋友仔七點已經到左, 佢都立即有位. 我地食野, 吹水加開會十一點幾先走人都冇黑面. 呢樣就抵讚.我地主食只係叫左兩個天使麵同羊架, 跟住叫左一大堆小食, 雞翼同沙津, 另外試左幾款沙冰同士多啤梨特飲. "廁紙"蘑菇包- 同OPENRICE食評講的一樣, 唔得! 兩款天使麵 - 好味~羊架 - OK, 份量夠多Tostada - 太少芝士, 得面果D. 希望加多最少兩倍~ 瑞士雞翼 - OK泰式炸雞翼 - OK係開頭幾碟記得影, 後面傾得開心冇影到, 飲品方面: 我同一個朋友飲益力多沙冰 - 應該冇加水, 好飲~ 另外兩個朋友飲利賓納沙冰同士多啤利沙冰. 士多啤利沙冰人兄追加飲左兩杯, 應該好飲. 但係, 飲奶茶的朋友仔, 一個痛苦的表情, 重想投訢咁的樣. 奶茶就唔好試喇~

"廁紙"蘑菇包- 同OPENRICE食評講的一樣, 唔得!

兩款天使麵 - 好味~
羊架 - OK, 份量夠多

瑞士雞翼 - OK
泰式炸雞翼 - OK
小食併盤 - 嫌Tostada太少芝士
炸忌廉芝士粒
跟餐火龍果沙津
係開頭幾碟記得影, 後面傾得開心冇影到,

飲品方面:
我同一個朋友飲益力多沙冰 - 應該冇加水, 好飲~

題外話/補充資料: 呢個係一間開會好得的CAFE 我地坐左樓上, 下面嘈到死我地都聽唔到, 但唔知我地的笑聲下面收唔收到呢?! :P 同時間, 樓上有另一台人傾左好耐, 但因為分得開, 聽唔到佢地講野, 所以開會地點黎講絕對一流~ 下次可以再去過~
2011-12-06
小食併盤 - 嫌Tostada太少芝士