2024-01-27 26 瀏覽
🚩City Dancer Grill & Live Music Bar 30層高空食嘆Brunch究竟係咩體驗‼️ 餐廳景觀好開揚,不過可惜個日唔係藍天白雲,所以拍唔到美照🥹佢地仲有Live演出,中意睇show嘅大家唔好錯過😎〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈Set Lunch Menu✨香橙柚子腰果田園沙律伴蜜糖芥末汁橙同柚子已經去曬細皮,超嫩多汁清甜沙律汁亦都均勻拌好,唔洗自己撈到周圍都係✨椰菜花湯夠曬大碗,岩曬我依個西湯胃✨香煎鱸魚配西班牙辣肉腸海鮮飯 $188上台巨香‼️而且好多海鮮🐠鱸魚煎至皮脆肉嫩,份量作為Brunch就岩岩好✨炭燒美國牛板腱·黑松露薯泥·西蘭花苗·阿根廷青醬 $218先講個薯泥,好香松露味口感相對實淨啲,所以都幾飽肚牛板腱好厚身,keep到肉汁不過有少少廢牙,要切細少少進食依度嘅青醬係用蔥同其他配料整成的,好濃蔥味如果有唔食蔥嘅要注意啦🥹✨栗子合桃慕絲蛋糕 $48✨焦糖蘋果蛋糕 $48兩款蛋糕都好出色不過個人推薦蘋果多啲,完全中左我味蕾🌈三文魚子牛油果多士·西班牙火腿蕃茄莎莎多士 $128每款兩件😎 三文魚子同牛油果就一定夾架啦不過略厭火腿色澤唔夠新鮮,prese

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌈Set Lunch Menu
✨香橙柚子腰果田園沙律伴蜜糖芥末汁
橙同柚子已經去曬細皮,超嫩多汁清甜
沙律汁亦都均勻拌好,唔洗自己撈到周圍都係

✨椰菜花湯
夠曬大碗,岩曬我依個西湯胃

✨香煎鱸魚配西班牙辣肉腸海鮮飯 $188
上台巨香‼️而且好多海鮮🐠
鱸魚煎至皮脆肉嫩,份量作為Brunch就岩岩好

先講個薯泥,好香松露味
口感相對實淨啲,所以都幾飽肚
牛板腱好厚身,keep到肉汁
不過有少少廢牙,要切細少少進食
依度嘅青醬係用蔥同其他配料整成的,好濃蔥味
如果有唔食蔥嘅要注意啦🥹

✨栗子合桃慕絲蛋糕 $48
✨焦糖蘋果蛋糕 $48
兩款蛋糕都好出色
不過個人推薦蘋果多啲,完全中左我味蕾

🌈三文魚子牛油果多士·西班牙火腿蕃茄莎莎多士 $128
每款兩件😎 三文魚子同牛油果就一定夾架啦
不過略厭火腿色澤唔夠新鮮,presentation 都好重要嫁嘛~