2021-12-04 15 瀏覽
近排公司開始搞緊個大project同同事日日都開會開到凌晨三四點咁啱個project已經去到8899所以就同同事去放鬆一下lunch嘅時間諗唔到食咩見到呢一間尖沙咀嘅餐廳主打而家好流行嘅大麻二分睇佢哋嘅宣傳單張仲話會令到人哋減額總會有一種抒懷嘅感覺所以就同同事即刻上去試一試本身都怕大馬2分會唔會又好似嗰啲真係食煙嘅大麻嘅味道但係上到去之後就發現完全冇呢個異類而且問咗侍應仲話大馬2分唔會令到食物出現奇怪味道所以我哋就放心咁開試一試我哋叫咗唔同嘅lunch Menu我首先就嗌咗一款日式芥末忌廉廣島壕寬條麵同忌廉主城嘅意大利粉簡直係冇得輸而且再加上廣島號濃郁嘅海鮮味道再加上少少芥末非常之咁夾之後就配合左一杯熱帶雨林飲品同行嘅朋友就叫咗蘋果白茶梳打每款嘅飲品都好似Cocktail咁樣非常之咁靚二跟餐我就叫咗沙律同行嘅朋友就叫咗餐湯之後就叫咗一個小食拼盤拼盤嘅份量都非常之咁多唔單止有雞翼春卷仲有炸洋蔥圈再配合埋沙律非常之咁好食最後叫咗一個主菜就係白酒煮青口青口非常之咁多在背後買白酒如果白酒非常之咁濃郁再加上有蒜蓉包將蒜蓉包傻晒成個白酒汁非常之咁好食令人食指大動

我哋叫咗唔同嘅lunch Menu
我首先就嗌咗一款日式芥末忌廉廣島壕寬條麵