2022-05-30
以前唔知咩係CBD, 但自從有左失眠問題,開始接觸CBD honey, 發現CBD令人放鬆,提升睡眠質素,有時仲會用係護膚品。疫情後真係少左好多聚餐,補食生日飯,所以要食返個開心放鬆飯,叫到一枱都食唔曬既嘢。餐廳好好坐,唔係好多人,真係可以好耐。可以選有CBD或者唔要, 但黎得呢間我覺得係要試下CBD 既食物前菜:大麻二酚小食拼盤出黎食飯就係想放肆,好想食炸嘢,呢個小食拼盤2個人食岩岩好。水牛城雞翼一向都我既至愛,好juicy,配上醬汁即時有水牛城風味。炸蝦餅真係見到有蝦,真材實料,外脆內軟,又多汁。洋蔥圈都唔錯,甜甜地。主菜一:墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子呢個墨汁好出色,好香濃。帶子都煎得岩岩好,加埋蟹肉無咁油膩。主菜二:威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬威靈頓牛就食得多,三文魚真係第一次。出街食飯當然係要試d 自己唔識整既料理,唔洗諗即時點左。賣相真係好好,仲有菠菜係中間,外面脆脆地,入面又無overcook, 唔錯,不過可以多少少汁。飽飽的完結,星期一至四黎食仲有15%OFF, 返屋企段路都開始覺眼訓,好輕鬆愉快既一晚。
主菜一:墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子
主菜二:威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬