2017-06-21 430 瀏覽
今日朋友聚會,最適合'霎霎'下,開大冷氣打邊爐,而家FOODGULU APP有馬辣遠距離取票,方便好多我每次黎都要等位,有遠距離取票可以就到時間上黎就入座~就到果陣 有電話提示 唔怕過左~我地叫左麻辣湯底同杏汁蜂巢豆腐湯底,太極鍋~正麻辣湯底有鴨血,不停為你加油(添加)鴨血好'IN UN'好好咬時日海鮮係黑白蜆,哩隻蜆雖然細細粒,但係打邊爐真係好好吃海蝦 新鮮大大隻~好爽口中意食脆鯇魚腩既人,真係要食下,好好吃,魚好新鮮,腩位少骨多肉 爽口,因為太好食每次點完,都好心急馬上放鍋裡,連相都唔記得影我地每款牛都叫左一碟試  都係高質素 而且係無限追加 價錢對比真係算合理 其他店食 通常都要$200UP一般 丸 蔬菜 肉類 都好足好多款 都係自取~省時間 唔洗等人服侍 自取食物都係好衛生馬辣老闆好風趣 過黎我地台 教我地'錄'最好食既牛肉  好親民 餃係佢地自家制 所以食落去 D皮唔會好硬又唔會好易爛 飲品有兩款免費啤酒 嘉士伯 獅威 傾計好夥伴~想解解'濟' 有三款花茶幫到你食飽飲醉 第二個胃ACTION 甜品部有八款雪糕可以'筆' 有雪條 有雪米糍 另外仲有一個甜品吧 有椰汁糕 焦糖燉蛋
今日朋友聚會,最適合'霎霎'下,開大冷氣打邊爐,
而家FOODGULU APP有馬辣遠距離取票,方便好多
我每次黎都要等位,有遠距離取票可以就到時間上黎就入座~
就到果陣 有電話提示 唔怕過左~
我地叫左麻辣湯底同杏汁蜂巢豆腐湯底,太極鍋~正

麻辣鍋 與 杏汁蜂巢豆腐鍋
時日海鮮係黑白蜆,哩隻蜆雖然細細粒,但係打邊爐真係好好吃
海蝦 新鮮大大隻~好爽口
時日海鮮與海蝦
每次點完,都好心急馬上放鍋裡,連相都唔記得影

餃係佢地自家制 所以食落去 D皮唔會好硬又唔會好易爛
自家制韭菜餃
飲品有兩款免費啤酒 嘉士伯 獅威 傾計好夥伴~

想解解'濟' 有三款花茶幫到你
花茶
食飽飲醉 第二個胃ACTION 甜品

有八款雪糕可以'筆' 有雪條 有雪米糍
另外仲有一個甜品吧 有椰汁糕 焦糖燉蛋 等等...
聚會就隨住傾下'霎'下完結了~~有滿足
2017-06-20