我在這個餐廳遇到勁好的服務,所以一定要上網讚一讚鼓勵下!話說前幾天晚上,我帶住兩個小朋友+1個坐輪椅的媽媽.一行四人.到這個餐廳打算食晚飯,但係由於晚飯時間坐滿晒好多人,仲有我又有輪椅又有BB櫈更加唔知點樣安排位置,不過我就係知道這裏位置寬躺所以我先選擇這個餐廳!首先要多謝一對情侶本身排隊在先,讓了張枱給我們!當然要多謝餐廳員工的貼心安排,安排了我們坐第一張枱方便出入!當然二話不說員工好快手就放出兩張BB櫈給我兩個小朋友, 對一個帶住小朋友媽媽來說這個真係10分好的服務!仲有BB餐具, 等我的小朋友乖乖食飯!搬走張凳之後輪椅亦都剛剛好坐到不阻礙別人!好了,我哋就講嘢食先!我哋叫咗燒排骨,燒烤蘑菇,集菌意粉, 小食拼盤同埋今日限定生蠔! 最好食嘅就係燒排骨,本身都10分喜歡出邊的星期二餐廳燒排骨,不過這間近近地原來都咁正!外面燒得啱啱好,裏面熟到又剛剛好,聽到隔離枱投訴話太乾,其實我真係一啲都唔覺,真心10分好味!另外一個要讚嘅就係生蠔,因為阿媽唔食生野,但係我又想食生蠔,所以要求餐廳可否把生蠔焗熱,他們二話不說答應了,仲配上好好味的芝士來焗!雖然有啲曬,但係都係肥美鮮甜!到埋單走人,他
我在這個餐廳遇到勁好的服務,所以一定要上網讚一讚鼓勵下!

雖然有啲曬,但係都係肥美鮮甜!

到埋單走人,他們見我哋一起身,幾個侍應衝過來拉登幫我地開門!這一區的服務真係好少有咁好,唔知以為來咗高級餐廳!一家小小的店舖除咗食物質素,服務真係好重要,希望你地繼續保持!