2022-08-12 60 瀏覽
同一班朋友一起慶祝升職食飯,7點門口已經排曬隊好旺埸。我地book左位,但都唔洗點等已經好快安排入座。入到去店裏乾淨企理,好闊落😆見到6人豪華套餐都好吸引,價錢唔貴,食物有以下呢幾款😋魷魚拼白飯魚~鮮魷爽嫩,外皮酥脆,白飯魚好大條👍🏽炸得香口爽脆乾身,椒鹽味啱啱好食完都唔會好口渴😍菠蘿咕嚕肉酸度適中,d肉係半肥瘦,咬落去仲食到卜卜脆既感覺,肉也不會炸得太乾…而且裡面還有少許肉汁…加上新鮮既菠蘿肉,非常醒胃🤤🤤避風塘炒蟹啖啖肉好好食,炸蒜好香口仲有少少辣,非常吸引,蟹肉結實鮮甜,加埋啲炸蒜一齊食真係勁勁勁好食👍🏽👍🏽👍🏽避風塘炒河鑊氣好夠,有少少辣但係好惹味再加上面頭鋪滿炸蒜超好味😍今餐真係好滿意😋個個都讚不絕口

今餐真係好滿意😋個個都讚不絕口