The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-05-04 32 瀏覽
🐮🐮黑松露牛小排配薯蓉$168有咩唸到佢肉質超霖又入味🤤🤤賣相已經好得搵!大大啖肉好正🔥個薯蓉都係個重點,因為超creamy好細滑,真係嫌佢比得唔夠多🤣🤣~好值得一食~~🍚牛肝菌蘑菇意大利飯$168睇個賣相就知佢一定好食😍呢個杰度,食落真係好有驚喜😍😍😍超超超濃郁😍😍調味岩岩好,唔會過咸😋😋本生同人share食 真係想自己一個人食晒🫣必試❣️🥗是日沙拉 $88今日係煙三魚沙律🥗調味好開胃 酸酸甜甜~不過洋蔥好多 如果好似我地甘唔中意食洋蔥一定要走洋蔥🤣🤣~煙三魚有三片ok拉🍸berry well Chardonnay+雜莓 超甜好飲,唔中意飲苦味既女仔可以飲呢杯❣️ 面上仲有啲薰衣草超香😍🍸Smokey Passion 超有儀式感打卡able😍佢用whiskey 噴係個杯度超正😍😍😍佢仲問我地想要幾重既whiskey 我地話strong 🤣🤣好似噴左5下🤣🤣飲落好重熱情果+whiskey正😍黑松露牛小排配薯蓉$168有咩唸到佢肉質超霖又入味🤤🤤賣相已經好得搵!大大啖肉好正🔥個薯蓉都係個重點,因為超creamy好細滑,真係嫌佢比得唔夠多🤣🤣~好值得一食~~🍚牛肝菌蘑菇意大利飯$168睇個賣
🐮🐮黑松露牛小排配薯蓉$168

🍚牛肝菌蘑菇意大利飯$168