2017-02-03 243 瀏覽
友人生日飯...就她選了港島區...不過真係穩秘到...行過左都唔察覺入到去, 簡約的裝潢, 每枱之間都不會太逼...Order左3個set, 生日wo, 豪d要升級轉蟹肉南瓜湯 同黑松露菌忌廉湯 兩個湯都濃郁 只係比較大碗除左湯 仲會跟蒜蓉包 同 沙律 ... 我地想試多幾款小食 於是升級 要鵝肝配焦糖酒醋藍莓 同埋 大蝦占米多 個人覺得'混醬'的大蝦比鵝肝 更出色 很惹味黑松露麵包蟹意大利飯 很特別的一道菜 我地見到menu已經好想試 雖然佢睇落去好似唔係好大 原來愈食愈有 好有蟹味燒羊架 份量都好大 個人覺得濃味左d BBQ烤辣味西班牙豬肋骨 嘩 都係好足份量 烤得好惹味 個薯條都好香脆 以它的份量真係好滿足 當中亦有驚喜嘅 好適合三五知己開心share
入到去, 簡約的裝潢, 每枱之間都不會太逼...

個人覺得'混醬'的大蝦比鵝肝 更出色 很惹味
燒羊架 份量都好大 個人覺得濃味左d