餐廳: 築地日本料理 (金百利廣場)
資訊:

2011-11-06 27 瀏覽
尋晚同個FD兩個女仔去左食飯, 食左好多野都覺得唔夠, 狂加單估唔到都食得晒~~肥到爆~有D內疚TIM~~><不過真係唔錯~~由其係個栗子蕃薯餅>3< 仲要係紫心, 真係超好味~~~第2就到個煎餃子~~平時出街食飯都唔多會叫餃子,因為怕d皮勁硬, 不過今次個fd話叫黎試下, 又真係ok wor~~個皮唔硬~味道唔錯~~果然唔係雪貨~仲有我每次去餐廳都會叫既牛舌, 不過不失~~都幾好味~~我地仲叫左d壽c~~~不過餓得滯唔記得影相~~味道正常~最意想不到既係個燒茄子~~因為黎到個賣相真係麻麻~~同埋估唔到原來係咁樣整~~因為一d都唔似茄子點知食落又好好味~~鍾意食茄子既人一定要試~~~最後甜品coffee奶凍~~鍾意飲coffee既人就要試下la~~我自己就麻麻地~~不過個fd鍾意飲coffee既~~佢就食晒~~仲好似唔夠喉咁~~總括價錢同質素都唔錯~~~~可以再去食過~~~haha~~~^^~~~最抵都係個紫心薯餅~~$22蚊咋~~!

不過真係唔錯~~

由其係個栗子蕃薯餅>3< 仲要係紫心, 真係超好味~~~

仲有我每次去餐廳都會叫既牛舌, 不過不失~~都幾好味~~

我地仲叫左d壽c~~~不過餓得滯唔記得影相~~味道正常~

點知食落又好好味~~鍾意食茄子既人一定要試~~~

栗子蕃薯餅~>3<紫心~正
凍豆腐~~加埋d汁超開胃~~
炒烏冬~~不過不失~~
自家製煎餃子~~必食之選~~
串燒牛舌~我的至愛
燒茄子
甜品~~coffee奶凍
2011-11-05
$150 (宵夜)
栗子蕃薯餅~>3<紫心~正
凍豆腐~~加埋d汁超開胃~~
炒烏冬~~不過不失~~
自家製煎餃子~~必食之選~~
串燒牛舌~我的至愛
燒茄子