2021-04-18 295 瀏覽
同朋友想食個快既dinner, 見冇乜人排隊就random入左去,寫完張安心出行紙,店員會睇你寫既野,而唔係即時擺入個箱,我覺得有d唔禮貌同唔尊重私隱! 依樣都算,坐低左2人叫左2杯野飲加一樣野食,某肥胖中性打扮既女店員同我地講有最低消費,每人70蚊,ok咁我地叫多樣小食,過左個最低消費有突。 睇返個鐘,我地由等野食黎到食完,大概7-8個字,點知個店員係我張枱後面同另外d店員大大聲咁講話「d人食少少野又吹水吹咁耐」,我望一望其他枱,d人岩岩叫完野食,咁即係同我地講緊啦! 真係無名火起!咁一係你地係個餐牌寫明:最低消費加只可以坐半個鐘啦!澳牛態度都好過依個店員,完全貼錢買難受!仲要食物質素一般,真係唔會再幫襯。 Oops😬 可能因為間舖免收加一,所以d店員態度就咁差🤡 睇黎老闆要考慮收返加一喇