2024-02-18 585 瀏覽
年尾放假, 照慣例, 同牛牛控去食佢想食嘅好味嘢, 感恩過往一年, 期待更好新一年~ 我想燒肉但又鐘意涮涮鍋, 所以簡咗特選 A5和牛燒肉配涮涮鍋 $488卡位箱 我地都鐘意私人空間感滿滿前菜 沙律 茶碗蒸 湯 都做得唔錯保持肉芯粉嫩嘅牛煮 軟嫩肉味濃 涼感微甜身為飯桶嘅我好鐘意呢個 星空舞 香甜味明顯嘅白米飯, 軟糯得黎帶顆粒感!(其實 我好想好想 encore, 但唔敢問有無得加配~ )店哥介紹 話係香港唯一一間有得食嘅餐廳呢~簡介肉種後, 店員幫我地用牛脂開鍋~特選 A5和牛燒肉配涮涮鍋只有前面片肉肉, 係用黎涮的, 其他3款都係燒的, 嗯, 好想快啲食佢呢~只有前面片肉肉, 係用黎涮的, 其他3款都係燒的, 嗯, 好想快啲食佢呢~好鐘意店員嘅細心, 提我地記得由赤肉開始食, 最後先食油脂多啲嘅肉~肉肉控開心大讚, 話果然係唔同, 係長知識嘅開心體驗~ 香嫩腍滑, 係滿足嘅口感啊!柔軟軟 唔會膩, 我鐘意啊 好想食多塊~ 甜品芝士蛋糕 同埋 柚子雪葩感覺小清新芝士蛋糕感覺輕盈唔漏 食埋 柚子雪葩作結, 整體感覺舒服完滿~

年尾放假,

我想燒肉但又鐘意涮涮鍋, 所以簡咗
特選 A5和牛燒肉配涮涮鍋 $488

卡位箱 我地都鐘意私人空間感滿滿

前菜 沙律 茶碗蒸 湯 都做得唔錯
保持肉芯粉嫩嘅牛煮 軟嫩肉味濃 涼感微甜

身為飯桶嘅我
好鐘意呢個 星空舞
香甜味明顯嘅白米飯, 軟糯得黎帶顆粒感!
(其實 我好想好想 encore, 但唔敢問有無得加配~

店哥介紹 話係香港唯一一間有得食嘅餐廳呢~

簡介肉種後, 店員幫我地用牛脂開鍋~

特選 A5和牛燒肉配涮涮鍋

肉肉控開心大讚, 話果然係唔同, 係長知識嘅開心體驗~

香嫩腍滑, 係滿足嘅口感啊!
柔軟軟 唔會膩, 我鐘意啊 好想食多塊~

甜品
芝士蛋糕 同埋 柚子雪葩