唉…啱啱開張嗰陣食過,啲Pancake又鬆軟又有蛋香 完全係入口即溶嘅質感!真心食咗有幸福感覺🥰今次食刷新我對疏乎厘pancake嘅認知!個麵粉太多,好似食M記Pancake咁充滿厚實感🫠好飽肚…我要食呢啲Pancake自己喺屋企都煮到啦 使鬼出嚟畀百幾蚊食咩…仲要水都自己倒,咁都仲要收加一服務費,邊度有服務可言?谷氣 埋單就唔荒係一個不幸👎🏼叫咗個原味 睇見佢咁堅挺又實淨 就預計到佢唔會係我鍾意食嘅Soufflé Pancake 鬆軟口感😨個蜂蜜cream都還好嘅 不過個疏乎厘pancake真係超出預期地唔好食🥹 Tiramisu pancake就仲離譜😂甜到阿媽都唔認得🫠邊有Tiramisu係咁甜嘅…pancakes 質地就唔使講啦 都係咁硬淨 仲有啲朱古力粉灑到碟邊都係 搞到隻碟好污糟👎🏼總括嚟講唔敢再有下次了🥺其實唔係難食,但係食過佢高峰時期嘅質素 就接受唔到而家個反差咁大🙈