一行6人都叫咗南非鮑魚套餐,澳洲和牛薄燒同厚燒,揀咗鵝肝、大蝦、日本蠔!前菜係日本山藥沙律👍🏻南非鮑魚超大隻,而且好好味,全程我哋都冇乜點沾醬汁已經好夠味!鵝肝嘅有分好多,一咬仲有啲油份標出來~呢隻日本蠔令我驚艷!因為本身我唔鍾意食號,但係廚師慢慢煎出蠔汁,賣相好吸引所以試試佢!好食!到而家都有啲念念不忘🤭牛肉要求五成熟,呢個薄切牛卷亦非常好食!入邊包住香蔥、洋蔥、蒜片👍🏻另外厚切牛肉都燒得剛剛好,兩邊煎得香脆,裏面仍保留肉汁!本身睇落平平無奇豆腐竟然有啲驚喜,但食落幾特別,上面放咗麵豉醬,原來呢個配搭幾好食!最後係朋友最期待亦係佢最愛嘅炒飯!味道剛剛好,粒粒分明,每一啖都平均分布飯同埋配料😎最後係炒雜菜,呢個冇乜特別~買麵包可以選擇食或者唔食,佢嘅功用係索油分同肉汁,而我都好聽師傅話最後先食麵包,因為個包好實淨會好飽肚😂喺鐵板燒位置用完正餐之後,就會被帶到另一個篇室偏享用甜品同飲品~性價比方面偏貴,但整個用餐享受係幾開心,首先食材好新鮮,每一樣食物可以新鮮熱辣地享用,師傅亦好細心每一個多叮囑:小心熱、呢個可以點咩醬汁、邊啲唔使點醬汁,同埋都會同我地閑聊一下~侍應嘅服務亦好周全!個人覺

前菜係日本山藥沙律👍🏻

鵝肝嘅有分好多,一咬仲有啲油份標出來~

另外厚切牛肉都燒得剛剛好,兩邊煎得香脆,裏面仍保留肉汁!

性價比方面偏貴,但整個用餐享受係幾開心,首先食材好新鮮,每一樣食物可以新鮮熱辣地享用,師傅亦好細心每一個多叮囑:小心熱、呢個可以點咩醬汁、邊啲唔使點醬汁,同埋都會同我地閑聊一下~侍應嘅服務亦好周全!個人覺得呢度好適合慶祝生日、週年等等🍾️

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

味道: 8/10