餐廳以黑膠唱片做主題,同時又不失時尚型格嘅感覺。入到嚟就覺得好relax,浪漫嘅氛圍配上復古音樂,令人非常之enjoy😌▪️美式香烤豬肋骨$318豬助骨表面鋪上滿滿芝麻,表面脆卜卜,豬肋骨醃得好入味,肉質軟嫩,輕輕一切已經骨肉分離▪️Impossible素肉粟米片$118粟米片加上拉絲芝士、肉醬同橄欖焗成,粟米片微焦香脆,未食都知正!粟米餐廳用上素肉製作肉醬,唔會覺得咁heavy,食多幾塊都冇罪惡感。另配上牛油果醬同酸忌廉醬,我同朋友都一致認為加牛油果醬最好食🤤▪️炙烤雜錦香腸拼盤$148拼盤有台式豬肉腸、糯米腸同韓國雜肉腸,台式豬肉腸豬肉脂肪較飽滿,帶甜味。韓國腸有兩款,其中一款帶辣味。糯米腸口感Q彈,幾特別。另配德國酸椰菜,邊食腸邊食佢比較開胃▪️深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉$218意粉醬汁creamy,蟹肉滿滿,帶鮮味。明太子醬輕輕辣味,意粉硬度適中▪️法式伯爵茶香朱古力$98朱古力味道好濃,唔會太甜,帶一陣淡淡嘅茶葉味,上面兩粒棉花糖用火槍燒過,微脆用餐時間個半鐘,如果可以慢慢坐耐啲就好,環境一流😳😳

▪️美式香烤豬肋骨$318

▪️深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉$218

深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉

▪️法式伯爵茶香朱古力$98

法式伯爵茶香朱古力

用餐時間個半鐘,如果可以慢慢坐耐啲就好,環境一流😳😳
美式香烤豬肋骨
Impossible素肉粟米片