2024-03-20 22 瀏覽
同朋友慶祝生日去米走雞食火鍋,食完成個暖笠笠,呢度有好多火鍋食材,湯底又好正,不論係食飯聚會,不論係二人撐枱腳都非常適合。🥬生菜口感清新爽脆,充滿水份,有豐富的纖維和營養,還讓我感到身體充滿了活力。🥒䈑筍,帶有爽脆口感和清新甘香的香氣。咬下去時,䈑筍的鮮嫩和爽脆感在口中散發開來,非常清新開胃。🐖西班牙黑豚肉質地細嫩,入口即化,甘香鬆軟'有豐富的肉香和口感。一碟大大碟好快就已經俾我哋食晒!🐷豬肉丸手工打制,豬肉味味道濃郁而美味。咬下去時,肉丸的鮮嫩和肉汁喺口肉散發出來,香氣直落喉嚨,彈牙又美味🐔🥘黃金芝士雞煲,嫩滑的雞肉搭配濃郁的芝士醬,口感豐富而濃郁。讓我一口接一口地品味。