2023-07-31
今次又去試新加坡菜🍴, 銅鑼灣ATAS之前係星馬菜 社交平台群組已經超hit喇👍, 相信好多人同小編一樣,都食過佢哋嘅人氣爆漿多士🍞,喇沙🍜同係香港好少食到既板麵等,今次去見到佢哋新添左多款小菜, 仲有2人同4人套餐等,非常適合一家大細去枱腳👨👩👧👦。2人套餐💰$388(未計加一服務費)-沙嗲串 💰2人套餐已包括牛肉豬肉有各兩串,2個人食岩岩好,肉質香軟,有少少燶邊,點埋沙嗲醬好惹味😋-麥片老虎蝦💰2人套餐已包一碟海鮮小菜,如點麥片老虎蝦需加$30,估唔到咁大隻,隻隻都肉質肥厚紮實🦐完全無雪味,連埋脆麥片一齊食,味道更豐富☺️-辣椒螃蟹(小)配 饅頭 💰2人套餐已包一碟特色小菜,如點辣椒螃蟹(小)配 饅頭需加$250,份量超大,真係原隻上, 有齊兩隻蟹鉗🦀, 肉質鮮甜,味道辣而唔燥,仲帶啲香料嘅香氣,勁入味, 將饅頭浸落滿滿嘅蟹肉醬,又係另一種享受,必點!👌-媽密雞 💰2人套餐已包括小編第一次試,個感覺有啲似咕嚕肉,啲雞肉鮮嫩多汁🍗,完全無骨, 餸飯食一流👍-馬來風光💰2人套餐已包括馬來風光係馬拉盞炒通菜,味道香濃,通菜嘅口感好爽脆😋-玫瑰露恐龍💰48粉紅色玫瑰露加左大量既美祿粉🍹
2人套餐💰$388(未計加一服務費)
沙嗲串 💰2人套餐已包括
媽密雞 💰2人套餐已包括
馬來風光💰2人套餐已包括
馬來風光係馬拉盞炒通菜,味道香濃,通菜嘅口感好爽脆😋
玫瑰露恐龍💰48
粉紅色玫瑰露加左大量既美祿粉🍹,玫瑰味好出,清香得黎又唔會勁甜,最重要係粉紅色好打卡able!📸