招聘中
薪金面議
5天前
$18,000-$21,000
月薪
喺timesquare行到攰,就去鵝頸橋附近睇下有咩食,咁啱碌到呢間餐廳,見到個menu都幾得意就決定試下,雖然價錢比較貴,但係食物嘅質素都好高,絕對物超所值。我哋叫咗「黑松露手撕雞」,佢嘅黑松露味好濃好香,程度係仲濃過海港城某間專食松露嘅法國餐廳嘅某啲菜式,鍾意松露嘅一定要試下。除咗松露,雞肉亦都相當出色,好嫩,一啲都唔老。每一啖都可以食到黑松露嘅味道。佢哋嘅手撕雞係無雞皮嘅,所以減緊肥/keep緊fit/純粹唔識雞皮嘅人都可以試下。「以為…食緊…片皮鴨比薩」,鴨味幾香,pizza都真係啱啱出爐,熱辣辣,但係片皮鴨無咩皮就有少少失望,整體上都係好食嘅,熱辣辣嘅pizza真係特別開胃。我最鍾意嘅,係「黃金龍蝦汁魷魚薄片掛晒啲汁意粉」,呢個鹹蛋黃龍蝦汁好特別好香,而且魷魚薄片真係好薄,同意粉一樣咁薄,整體嚟講,呢個都好好食,可以一試。飲品方面,「士多啤梨奶昔」係甜而不膩,無麥當勞咁甜,同埋士多啤梨味重好多。而「我黑芝麻你個牛奶」,就係一杯香濃嘅芝麻latte,熱熱地喝落去,感覺就好似一碗好滑嘅芝麻糊咁。

黑松露手撕雞
以為…食緊…片皮鴨比薩