2024-04-21
👧🏻😋👅🍽✨銅鑼灣地段太抵食了放題🔥-瀛豐放題料理專門店🇭🇰 銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓 🇭🇰-🎏平日黃金時段只需$259/位, 其他時段低至$229, 加$118可任食海膽帶子同任飲Hoegaarden同Stella生啤, 兩位訂座仲送一盒魚子醬🎏鋪面大, 位置超闊落, 仲有好多梳化位, 完全唔會張枱細到放唔晒野食-😋😋😋180款 港‧日‧泰 2小時美食放題 $259/位-🦞 頭盤 💯三文魚腩刺身盤: 刺身好新鮮全部厚切😍 尤其是油甘魚同三文魚腩好肥美, 之後就QR code狂點😜💯極品海鮮拼盤: 蟹腳, 鮑魚青口; 魚子醬一羹羹𢳂黎食好爽😆💯燉湯: 蟲草花桂圓雞湯好鮮甜, 每位送一碗, 但都會問清楚先送上, 我地兩人要左一碗, 唔怕浪費同飲太飽🤣-🇭🇰🇯🇵🇹🇭港‧日‧泰放題✨🇭🇰推介口水雞同川式牛脷, 雞肉好嫩滑, 口水汁唔會太油好夠麻; 牛脷厚身好腍✨🇯🇵 除左刺身同我最愛既火炙左口魚邊同和牛火炙壽司, 七味雞軟骨係必必必食, 大大粒粉好薄, 送啤酒一流✨🇹🇭泰式燒羊腩同炭燒豬頸肉都係泰國餐廳單點既質素, 好食!
銅鑼灣地段太抵食了放題🔥
瀛豐放題料理專門店