熟悉我嘅朋友都知我一向好鍾意試新嘅餐廳,啱啱比我發現到喺銅鑼灣有間新開嘅無敵海境樓上cafe,我一定要嚟試下啦!😍😍😍今日雖然落住雨,天氣吾算太好,但都無損窗外嘅無敵海景,好正!餐廳座位闊落,又夠光猛,坐得好舒服!👍我地叫左兩個set💗🌟照燒日本魷魚野菌七味忌廉汁意大利粉 $138🌟軟殼蟹天婦羅自家手打和牛漢堡配脆香薯條 $148兩個set仲可以+$88自選飲品+自選甜品添🤗我地加左⭐️爆谷綠鴦+芒果火龍果乳酪⭐️蝶豆花香梨梳打+藍莓芝士蛋糕主菜味道都算吾錯,嘢飲同甜品買相都好靚,打卡真係一流📸✨️整體食物質素都好好,特別係🍝照燒日本魷魚野菌七味忌廉汁意大利粉同🍮芒果火龍果乳酪,係我嘅推介😍放假可以同friends過嚟hea下,真係又chill又舒服❤️而且店員服務態度好好,鍾意海景餐廳嘅朋友,真心推介!

我地叫左兩個set💗

🌟照燒日本魷魚野菌七味忌廉汁意大利粉 $138

🌟軟殼蟹天婦羅自家手打和牛漢堡配脆香薯條 $148

兩個set仲可以+$88自選飲品+自選甜品添🤗
我地加左
⭐️爆谷綠鴦+芒果火龍果乳酪
⭐️蝶豆花香梨梳打+藍莓芝士蛋糕

而且店員服務態度好好,鍾意海景餐廳嘅朋友,真心推介!
2023-07-02
  • 芒果火龍果乳酪