呢間舖係BONBON麻糬包轉角位隔離😂(上次無留意到😏) 似乎無同👦🏻係銅鑼灣食過新加坡菜👅 心血來潮好想食喇沙同埋燕麥蝦🦐!呢間都好抵食呀,而且選擇好多👍 我會因為燕麥蝦再黎多次😂👍·🤍咖啡骨☕️🦴 $128見到呢道菜覺得好特別😂 咖啡骨有少少咖啡甘苦味,帶點甜味😊 口感有d似咕嚕肉!一碟份量好多,有成6件左右,不過排骨有少少乾,裡面唔係個種好嫩好多汁😉·🌟麥片老虎蝦🦐 $188推!!我超鍾意呢碟菜✅ 蝦好新鮮,肉質彈牙而且好多汁,口感唔會霉霉爛爛😉 連埋外殼成隻落去炸好香口,配埋牛油麥片,香甜可口😭😋好味呀👍·🌟大蝦喇沙🍜 $138呢間既喇沙無話好特別,但係大推佢個湯底個辣底炒惹味😍 比平時食開既辣,配料種類豐富👍 魚蛋一樣出色,爽口彈牙!最鍾意喇沙是掺掺!❤️·🌟美祿爆炸🍫 $58好飲!勁濃郁😍 飲到似90%美祿 10%水!超正👍 仲有美祿波波好脆口!·🤍斑斕薏米水🧃$28正常味道,沒有太大特別👅·人均:HKD 250 up 評分🪄 (滿分5🍑)味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑·📍 A.T.A.S (銅鑼灣)銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下
🤍咖啡骨☕️🦴 $128

🌟麥片老虎蝦🦐 $188

🌟大蝦喇沙🍜 $138

🌟美祿爆炸🍫 $58

🤍斑斕薏米水🧃$28
正常味道,沒有太大特別👅
人均:HKD 250 up
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
📍 A.T.A.S (銅鑼灣)
銅鑼灣邊寧頓街9-11號登龍閣地下C2號舖
🚇銅鑼灣F1出口步行6分鐘