餐廳: AMMO
資訊:

2018-07-26 530 瀏覽
聽到最近AMMO同B.Duck做緊聯乘,所以一股少女既心立刻湧現,於是就拉埋朋友去試一試佢。$438兩位用,呢個價錢都合理既。入到店內,其實已經比B.Duck所包圍 每一個個角落都會揾得到B.Duck既蹤影。一座低店員就會問你想飲咖啡定係茶,因為套餐入面係包左一杯飲品既,由於我唔太識品嚐咖啡 於是我就揀左茶黎,我當日揀左個black currant black tea,味道好清香 有淡淡既果香 不錯不錯。心急既我已經立刻望一望個餐牌,睇下B.Duck今日會帶我去邊到旅行。就咁睇都已經有啲期待。食物一黎到,成件事實在太值得呃like同打卡,於是都用左一段時間影相。食物方面每樣野食既大細都適中 可以試到多啲既種類,作為下午茶都非常合適。我個人最推介既就係個抹茶tiramisu,因為我唔太好食甜野,所以個一個係我杯茶。套餐入面仲包左一個B.Duck既擺設,都有收藏既價值,如果佢係signature個隻黃色我會更加鐘意 哈哈。