今晚同朋友5人去食一鍋堂。值得一讚用電話app 落單,可惜只可以綁定一部電話。。其他人想用app 就每次要scan 個barcode..有利有幣啦。。第二好。就係送餐速度同清野速度都好快。食物方面都保持到水準既。開頭都好好。。到最尾比人好似趕走咁。。我地19:32 坐低計單。。食2個半鐘。。22:00就開始比人執走d 碗。大佬未食完。。雖然係夠鐘。。食多陣都唔得!? 22:00 已經無排隊。。有好多張吉枱。洗唔咁趕。。阿姐好有禮貌咁講係計時既食市。但唔係咁趕客。我地都算走緊。。仲有個食埋小小。。果陣22:05 果阿姐走左黎趕3次。。仲要比說話我地聽。。我都明白你鋪頭野好食同價錢合理。。但唔係咁既囉。。可能食野過程中我地有玩下啤牌。。咁同人地玩電話無分別嫁。都係邊食邊玩。又唔係賭錢。。你話夠鐘 我地又無嘈。又走緊。都唔明點解要比說話我地聽。。 咁優質既服務態度真係。。無得頂。。鬼叫人地日日咁多客。態度唔好吹咩。。
今晚同朋友5人去食一鍋堂。
第二好。就係送餐速度同清野速度都好快。
食物方面都保持到水準既。
開頭都好好。。到最尾比人好似趕走咁。。
你話夠鐘 我地又無嘈。又走緊。都唔明點解要比說話我地聽。。

2018-02-25
65 分鐘 (堂食)