2011-03-01 13 瀏覽
食完築地之後,見有啲唔飽。就入左黎食甜品,其實我就好飽啦。睇住佢地食都已經足夠啦。話說有個點點戀火‧鍋系列既產品。好似幾得意,所以就叫左個黎試下。其實,呢個系列既產品。我對個品質就無乜特別既期望,只係對個爐有興趣。點知,個同事唔記得俾個爐我地,要我地提先記得。講番正題,我地叫左個香芋栗子小丸子。好香既芋頭味,連我唔太好芋頭既都覺得唔錯。食落就有小小糊狀既感覺,但又唔覺佢太甜。而栗子又唔係好覺得佢既存在。小丸子同平時食開既無分別,唔使特別講。整體上,覺得呢兜甜品唔算太大兜。最有睇頭都係個爆,好似食緊朱古力火鍋。個爐就贏哂啦,但甜品未見突出。相信好難有機會翻兜,而且春天已到,想再食就更渺茫。整體上,最有睇頭既都係個爐。值得一提既係,呢度既服務員幾烏龍。竟然漏左個多芒小丸子既order,好彩佢補多幾粒小丸子俾我地。希望下次唔好咁烏龍啦。

個同事唔記得俾個爐我地,要我地提先記得。
講番正題,我地叫左個香芋栗子小丸
又唔覺佢太甜。而栗子又唔係好覺得佢既存在。
小丸子同平時食開既無分別,
,想再食就更渺茫。
香芋栗子小丸子
個爐
無乜特別既甜品
個多芒小丸子既order,好彩佢補多幾粒小丸子俾我地。
希望下次唔好咁烏龍
啦。